Aanvullende corona regels op VVV

11-9 Nieuws

Beste VVV-er,

Het seizoen is ondertussen weer begonnen. We zien veel blije gezichten dat er nu weer om het ‘echie’ mag worden gespeeld. Helaas is, zoals iedereen weet, de corona crisis nog niet voorbij. Dit betekent ook dat we ons goed aan de richtlijnen moeten houden, zodat we het seizoen kunnen uitspelen en voorkomen dat de Gemeente Amsterdam een boete aan VVV oplegt of besluit om het sportpark weer te sluiten.

Naar aanleiding van de ervaringen tijdens het eerste competitieweekend (en vooral op zondag), hebben we moeten besluiten om de corona regels verder aan te scherpen. 

 • Ben je bezoeker/toeschouwer (dus als je niet als speler, trainer/coach of teambegeleider naar VVV komt), dan is het verplicht om je registeren via de QR code bij de ingang en op diverse plekken op het sportpark. Registratie is verplicht vanaf 13 jaar en bij ieder bezoek.
Je kunt registreren via de QR code op het sportpark of online via deze LINK.

 • Hou je aan de RIVM richtlijnen, dus was je handen, hou 1,5 meter afstand en blijf thuis als je klachten hebt. Dit geldt ook voor teamgenoten voor en na afloop van de wedstrijd.
 • Volg de looplijnen zoals aangegeven op het sportpark en in het clubhuis.
 • Desinfecteer altijd je handen als je het clubhuis betreedt.
 • De bar, toiletten en kleedkamers (max 8 personen per kleedkamer) zijn open. We bevelen echter aan om je zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen.
 • Verzamelen en voorbesprekingen kunnen alleen buiten bij het veld waar je speelt.
 • Wil je na de wedstrijd nog wat drinken? Ga dan naar het terras vak en tafels die bij jouw veld horen, en ga daar zitten. De velden hebben kleuren die corresponderen met de kleuren van jouw terrasvak. Zie hiervoor de bijlage en de borden op VVV.
 • Het team kan blijven zitten totdat het team dat na hen heeft gespeeld klaar is. Er mag altijd maar 1 team* (met tegenstander) aanwezig zijn in een terrasvak. Zit alleen met je eigen team aan een tafel, dus niet met je tegenstander.

* uitzonderingen gelden voor de Jongste Jeugd waarbij meerdere Vosjes, F, E6 en E8 teams gebruiken maken van 1 veld.

 • Staan is in het clubhuis of op het terras is niet toegestaan. Kom je zitplaatsen tekort, vraag aan de Barcrew of er een extra tafel/bank kan worden geplaatst.
 • Bestellen aan de bar dient zoveel mogelijk door 1 persoon van het team plaats te vinden. Voorkom dat er meerdere personen aan de bar staan.
 • In geval van regen is het niet mogelijk om in het clubhuis te zitten. Er zit helaas niet anders op dan om naar huis te gaan (of een paraplu mee te nemen).

Om alles in goede banen te leiden, lopen er in het weekend 2 gastheren/gastvrouwen rond. Aanwijzingen van medewerkers moeten te allen tijde worden opgevolgd. Het is niet de bedoeling dat onze medewerkers de gehele dag als politie agent optreden en we rekenen op de eigen verantwoordelijk om je aan de corona regels te houden. Als iedereen zich aan de regels houdt, zorgen we er voor dat het seizoen uitgespeeld kan worden. Late we hier samen voor zorgen.

Vergeet ook niet om je tegenstander te informeren over de regels op VVV.

Slagen we er met elkaar niet in om ons aan de corona regels te houden, dan zijn we helaas genoodzaakt om het clubhuis te sluiten. In dat geval is toegang alleen voor teams die moeten spelen en worden zij meteen na afloop van de wedstrijd geacht te vertrekken. We gaan er echter vanuit dat deze hele drastische maatregel niet nodig zal blijken te zijn.

We rekenen op jullie medewerking, zodat we het gehele seizoen met veel plezier kunnen spelen op VVV.

Het bestuur

 
11-9-2020 Nieuws Bijlage