Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over VVV!
Wij organiseren verschillende activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen om te zorgen dat je net zo enthousiast over onze club wordt als wij. Hieronder vind je een overzicht met de activiteiten die hiervoor gepland staan. Dit overzicht word geregeld geüpdatet.

Blijf op de hoogte!
We snappen dat je niet altijd actief deze pagina kunt checken, maar we houden je wel graag op de hoogte van de nieuwste en leukste activiteiten. Laat onder aan de pagina je mailadres achter en we zorgen dat je het op tijd weet!

Inschrijven?
Super leuk als je al weet dat je bij ons wilt hockeyen! Je kan je dan inschrijven via het inschrijfformulier op de website!

Activiteiten overzicht
Kom proeftrainen
Nu al zin in hockey? Kom proeftrainen. Stuur een email naar [email protected]. Direct lid worden kan natuurlijk ook via deze link.

17 april: Workshop omgaan met pubers
Samen met Bureau Wijzicht organiseert VVV twee interactieve workshops over het gedrag en de groepsdynamiek bij pubers in sport voor houvast en om van elkaar te leren.

19 april: Bring a friend training voor Vosjes en O8
Woensdag 19 april van 15.15 tot 16.15 uur is het zover: een éxtra (toffe) training voor Vosjes en Onder 8, waar al hun vriendjes (& vriendjes van vriendjes, broertjes, zusjes, etc) aan mee mogen doen. Onze trainers gaan er weer een sportieve gezellige dag van maken met veel nieuwe tips en tricks??. Na afloop uiteraard iets lekkers en kleinigheidje.

Meld je aan via deze link https://forms.gle/TLhoUfZA7B5gc3jt8

23 april Super Sunday Lustrum Editie
Wedstrijden van Dames 1 (12.45 uur) en Heren 1 (14.45 uur) met kids zone (vanaf 11 uur), speciale lustrum merchandise en Thé Dansant XL.

*Zaterdag 3 juni* Voor Alle Vosjes* (5 - 7 jaar)
Bring your friend(s)&_splash_-training

Neem mee:
Al je vriendjes, je stick*, scheenbeschermers (als je extra hebt, ook voor je vriendje), bitje*, je waterpistool, evt zwem- en droge kleren.

Hockey: 9u - 10 u
Waterfeest: 10u-11u
Ijscoman: rond 10.15u

*Voor je vriendjes zijn er leensticks en bitjes op de club verkrijgbaar.

Graag aan je teambegeleider melden met hoeveel vriendjes (en/of broertjes, zusjes) je komt. Dan is er genoeg ijs voor iedereen. Tot 3 juni!

Nb! ben je broertje/zusje/vriend van een ander team en wil je ook dit super leuke festijn meemaken? Ben je 5-7 jaar? Kom dan ook! Meld je dan aan via [email protected]

1 juli start of the season 23/24 voor E t/m B-jeugd
Maak alvast kennis met je nieuwe team en begin samen aan weer een spannend en gezellig nieuw hockeyseizoen! Een sportieve kennismakingsdag voor zowel kinderen als ouders, waarbij ouders worden geïnformeerd over het komende seizoen.
Nadere info volgt.

8 juli familietoernooi
Doe mee met het VVV familietoernooi!
Strijd voor de familiecup in teams van jong en oud met familie en vrienden.
Deze sportieve dag sluiten we af met een gezellige BBQ. Zie uitgebreide informatie op onze homepage!

2 september: Start of the season vosjes en F-jes
Ontmoet je nieuwe team en start met elkaar een leuk en gezellig hockeyseizoen.
Daarnaast word je geïnformeerd over het nieuwe seizoen. Nadere info volgt.